Fay van der Wall tipt het experimentele karakter van de Uitdagen

Fay van der Wall is geboren en getogen in Rotterdam en werkt als freelanceschrijver, redacteur en producer voor onder andere de UITagenda, Vers Beton en Theater Rotterdam. Fay houdt ervan als makers van kunst en cultuur zich niet laten beperken van de grenzen van genres of tradities. Gekke experimenten en kuisbestuivingen juicht ze van harte toe!

Het is dan ook niet verbazingwekkend dat Fay als ambassadeur van de Uitdagen vertelt dat zij erg uitkijkt naar experimentele programmaonderdelen, zoals de dansvoorstelling Infinite Games van Dansateliers. “Ik zag eerder dit jaar tijdens Moving Futures festival een korte dansvoorstelling van Dansateliers. Ze zijn heel erg bezig met vernieuwing en experiment; daar houd ik van.” Ook de voorstellingen van SKVR Theatermakers en Conny Janssen Danst staan hoog op haar lijst.

Liever zelf experimenteren? Ga dan zeker zelf aan de slag tijdens de Rotterdam Uitdagen! Doe bijvoorbeeld mee met de workshop straatfotografie van het Nederlands Fotomuseum of breng een bezoekje aan de dumplingbus. “Als liefhebber van kookprogramma’s én dumplings ben ik ontzettend nieuwsgierig naar de dumplingbus van Cateringa en Kompanen’’. Experimenteer mee en verleg je grenzen tijdens de Rotterdam Uitdagen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *