Informatie

In september start het nieuwe culturele seizoen, en dat laten we in Rotterdam natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan. Tijdens de Rotterdam Uitdagen 2017 geven de grote namen én culturele talenten van Rotterdam je een sneak peek van hun nieuwe voorstellingen, exposities en performances. Ontdek ‘homegrown’ programmeurs en artiesten, ga zelf aan de slag in allerlei workshops, of ga de uitdaging aan en stap in het reuzenrad voor een verrassingsact!

Rotterdam Uitdagen | 9 & 10 september 2017 | Schouwburgplein

Veel gestelde vragen

Nee hoor, je kunt gewoon zo langskomen. De Rotterdam Uitdagen zijn bovendien gratis.

Op zaterdag 9 & zondag 10 september 2017 gaan we los tijdens de tweede editie van de Rotterdam uitdagen. Zaterdag van 17:00 tot 01:00 uur en zondag van 11:00 tot 18:00 uur. 

Op dit moment werken we nog hard aan het programma voor Rotterdam Uitdagen 2017. Komende tijd komt er steeds meer informatie online. Stay tuned! Het programma vind je onder: ‘Programma 2017’.

Het programma van de Rotterdam Uitdagen wordt samengesteld door alle deelnemende instellingen zelf onder leiding van programmeur Karen van der Spek. Rotterdam Uitdagen is een initiatief van Rotterdam Festivals en wordt mede mogelijk gemaakt door Uitagenda Rotterdam, OPEN Rotterdam, Havenloods, Rotterdamse Schouwburg en Dutch Steigers. De productie en zakelijk leiding wordt uitgevoerd door Stichting De Loodsen en Creatieve Kwesties is verantwoordelijk voor de marketing & communicatie. Voor contactinformatie: zie ‘Contact‘.