De tips van Joke Bruijs, de ‘first lady’ van Rotterdam

Joke Bruijs is een allround artieste die, en daar raakt men nog wel eens van in de war, alles kan. Zij zingt de sterren van de hemel sinds haar 15de en is een veelgevraagd actrice voor zowel theater, televisie als filmproducties. Joke Bruijs heeft eerder dit jaar de respectabele leeftijd van 65 jaar behaald en zit dit jaar ook nog eens 50 jaar in het vak. De zangeres, actrice en comédienne denkt nog lang niet aan een pensioen. Integendeel, dit najaar krijgt de Oase Bar wegens groot succes vervolg. Vanaf 8 september tot en met december staat Joke Bruijs samen met Gerard Cox, Ron Brandsteder met Mini & Maxi, Loes Luca en vele anderen op het podium in De Doelen voor een heerlijk Rotterdams sing-a-long-feest.

De tips van Joke:

ROTTERDAM PHILHARMONIC BANDA – ROTTERDAMS PHILHARMONISCH ORKEST
“Ik werk vaak samen met orkesten en vierde onlangs mijn jubileum met een groot orkest. Dat geluid blijft indrukwekkend…”

THEATERWORKSHOP – HOFPLEIN ROTTERDAM
“Zelf stond ik op het podium toen ik 15 jaar oud was. Ze zeggen wel eens jong geleerd is oud gedaan, dus ik moedig jongeren graag aan om te ontdekken of ze theater of dans leuk vinden en er misschien zelfs talent voor hebben.”

Meer weten over de oasebar? Kijk dan op www.deoasebar.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *