We doen het zelf wel | Wunderbaum

Met meesterlijk ironie wordt de Nederlandse participatiemaatschappij in de voorstelling ‘We doen het zelf wel’ door The New Forest (een project van acteursgroep Wunderbaum) onder de loep genomen. Een alternatieve promotieshow, waarvoor ze Rotterdammers uitdaagden om mee te spelen. Met o.a. een hondeneigenaar + hond, een jonge liberaal, een koordanser(es) en een burgemeester als harde eis.

Dit muzikale spektakel gaat over het einde van de verzorgingsstaat en over de glorende participatiesamenleving. Daarin zullen we zelf allemaal aan de slag moeten om de buurman onder de douche te zetten. Centrale vragen: hoe groot willen wij onze overheid? Voelen we ons in de steek gelaten of zijn we eindelijk bevrijd? Een punk-roadshow met bottom-up-invloeden en een top-down samengestelde knokploeg van zelfredzame burgers.

Rotterdam Uitdagen geeft vrijkaarten weg voor de vrijdag en zaterdagavond. Stuur een mailtje met je voorkeur en je gegevens naar publiciteit@rotterdamuitdagen.nl. De winnaars krijgen uiterlijk 6 september een bericht.

Meer weten? Bezoek de website.

Foto: Sigrid Spinnox

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *