Het zit er op: de Rotterdam Uitdagen 2017!

……En wat was het een succes! Zaterdag stond voor een groot deel in het teken van dans, spoken word en meeslepende muziek. Zo waren er onder andere dansvoorstellingen en optredens van Scapino Ballet, BackBone, Conny Janssen Danst, Maas Theater en DansRotterdam Philharmonisch Orkest, 010 Says it All en het HipHopHuis. 

Zondag was een dag vol workshops, waar jong een oud aan de slag konden! Zo was er een workshop straatfotografie van het Nederlands Fotomuseum, waren er theaterworkshops van Hofplein Rotterdam, kon je armbandjes knopen bij het Maritiem Museum, je eigen masker maken bij het Wereldmuseum, was er een workshop ministek van Rewriters, kon je ukelele les volgen bij de Gitaaracademie, een postpakket maken met het Belasting en Douane Museum, een spreeuw imiteren bij het Natuurhistorisch en videokoken in de dumplingbus van Cateringa & Kompanen.

Naast workshops, waren er ook prachtige optredens van Romano Haynes, Studio de Bakkerij, diverse talenten uit de wijk vanuit Cultuur Concreet, Circus Rotjeknor, het DoelenKwartet, de SKVR en nog veel meer!

Bezoekers die toch liever een privé optreden wilden, konden instappen in het mini-reuzenrad voor een bijzondere ontmoeting met een kunstenaar, artiest, dichter, directeur…

Foto’s zien van dit mooie weekend? Voor de zaterdag foto’s klik je hier, en voor de zondag foto’s hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *